آیا کمال گرایی در انتخاب همسر لازم است؟

به گزارش وبلاگ مهدی، کمال گرایی در انتخاب همسر و دقت در ازدواج تا جایی که منجر به ایرادگیری وسواس گونه نگردد می تواند احتمال موفقیت در ازدواج را بالا ببرد.

آیا کمال گرایی در انتخاب همسر لازم است؟

شاید شما هم جز آن دسته از افراد مجردی باشید که از نظر اطرافیان سنتان برای ازدواج بالا رفته است چرا که فرد ایرادگیر و مشکل پسندی هستید و به اصطلاح زیادی مته به خشخاش می گذارید. اما این کمال گرایی در انتخاب همسر تا کجا صحیح است و از کجا به بعد رفتاری وسواس گونه بوده و به ایرادگیری مفرط تبدیل می شود؟ برای پاسخ به این سوال مقاله زیر را حتما بخوانید.

کمال گرایی در انتخاب همسر یا مشکل پسند بودن؟

در نظر بگیرید با شخصی آشنا می شوید که تمام ویژگی هایی را که تا به حال به دنبال آن بودید را دارد، جز اینکه شما به بازی والیبال علاقمند هستید، اما او علاقه ای به این بازی ندارد. به همین دلیل این شخص از نظر شما واجد شرایط نیست و بی درنگ رابطه اتان را با او به هم می زنید. یا تصور کنید مردی با کسی آشنا شده که تمامی آنچه را می خواسته زن دلخواهش داشته باشد، دارد؛ جز اینکه پنج کیلوگرم اضافه وزن دارد و آن مرد به همین دلیل رابطه اش را با او قطع می کند.

در حقیقت آدم ایرادگیر و عیب جو موارد جزیی را در طرف مقابل خود پیدا می کند که شاید تاثیر عمده بر روابطشان نخواهد گذاشت. این ایرادگیری و عیب جویی او در واقع بهانه ای است برای دوری از صمیمیت و نزدیکی با آن شخص و نیز ابزاری برای سرپوش گذاشتن بر ترس او از اینکه به اندازه کافی در مورد خود احساس خوبی ندارد. گویی با عیب جویی کردن از طرف می گوید:من تو را ترک می کنم قبل از اینکه فرصت پیدا کنی مرا ترک کنی.

اما اگرشما برای یافتن کسی که می خواهید باقی عمرتان را با او بگذرانید و با او در موراد مهم زندگیتان تفاهم داشته باشید تلاش می کنید و بر عقایدتان استوارید و جا نمی زنید. شما یک ایرادگیر نیستید بلکه در شما کمال گرایی در انتخاب همسر در حد متعادلی وجود دارد که موجب می شود در انتخاب همسر دقت کنید.

ده ویژگی که باید در همسر آینده خود به دنبال آن باشید:

ظاهر و سرووضع و قیافه، خوش اندام بودن، عادات غذایی و غیره

عقیده و نگرش او در مورد روابط عشقی و محبت، توانایی او برای بیان و ابراز احساسات

ویژگی های شخصیتی، نحوه ارتباط برقرار کردن او با دیگران

سوابق تحصیلی، طرز تفکر او در مورد یادگیری و آموختن، نگرش و برخورد او در قبال فرهنگ، نگرش و برخورد او در قبال مسایل و وقایع جهانی، گفته ها و اظهارنظرهای بدیع و خلاقانه

مهارت های جنسی، توانایی لذت بردن از روابط جنسی، روش او در روابط جنسی

چگونگی تعهد دادن او، طرز تفکر او نسبت به تعهد

طرز تفکر او نسبت به پول و مادیات، طرز تفکر او نسبت به موفقیت های مادی و مالی، عادات کاری و شغلی و سازمانی

طرز تفکر او در مورد اصلاح و بهبود شخصی، تمایل به ارتقا دادن رابطه، توانایی او در جهت رشد و تغییر خود و دیدن کاستی های خویش

طرز تفکر او در مورد ایمان به خدا و اینکه نیرویی برتر بر همه جهان حاکم است، به جا آوردن اعمال مذهبی، فلسفه او در مورد زندگی

اوقات فراغت خود را چگونه می گذراند

البته بدانید که مجبور نیستید در تمام مواردی که ذکر شد تفاهم کامل داشته باشید، اما در مواردی که برایتان خیلی مهم هستند باید میزان تفاهم زیاد باشد.

حقیقت این است که نکته سنجی در ازدواج و کمال گرایی در انتخاب همسر اگر تبدیل به ایرادگیری بی اساس نشود باعث می شود تا ازدواج های کمتری به طلاق منجر شود. پس اجازه ندهید دوستان و بستگان شما را تحت فشار قرار دهند. کاری را که خودتان در اعماق قلبتان می دانید درست است انجام دهید و در مقابل فشار آنان تسلیم نشوید. اسیر القائات اجتماع نظیر زنان باید قبل از رسیدن به سنی خاص ازدواج کنند نیز نشوید.

به یاد داشته باشید زوج مناسبتان جایی همین اطراف منتظرتان است و نمی خواهد قبل از اینکه او را پیدا کنید دست از جستجو بردارید. هنگامی که شخص مناسب و مورد نظرتان رابیابید به خودتان می گویید ارزشش را داشت که این همه انتظار بکشم و دیگر برایتان اهمیتی ندارد این انتظار چقدر طولانی بوده است.

منبع: از باربارا بپرسید

منبع: setare.com

به "آیا کمال گرایی در انتخاب همسر لازم است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا کمال گرایی در انتخاب همسر لازم است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید