آموزش و پرورش با صنعتگران برای جذب دانش آموز هنرستانی وارد مذاکره گردد

به گزارش وبلاگ مهدی، تهران (پانا) - سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در شرایط کنونی بعضی از صنعتگران و کارخانه دارها پایه علمی را بر دیپلم یا فوق دیپلم گذاشته اند و این نشان می دهد که مهارت مهم شده است، مطرح کرد که خوب است آموزش و پرورش برای جذب نیروی آموزش دیده فنی و حرفه ای اش با کارخانه دارها و صنعتگران وارد مذاکره گردد.

آموزش و پرورش با صنعتگران برای جذب دانش آموز هنرستانی وارد مذاکره گردد

روح الله عباسپور، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با پانا اظهار کرد: معمولاً اگر نیروی کار آموزش دیده هنرستان و مراکز فنی و حرفه ای باشد اتفاقاً صنعتگران و کارخانه داران از به کار گرفتن چنین نیرویی استقبال بیشتری می نمایند زیرا تئوری های لازم را می داند و یک نیروی فنی و کارآمد نسبت به کسی که با مسائل اولیه هم آشنا نباشد محسوب می گردد.

آموزش و پرورش با صنعتگران وارد گفت وگو گردد

عباسپور اظهار کرد: در شرایط کنونی بعضی کارخانه ها و صنایع، پایه علمی را بر دیپلم و فوق دیپلم گذاشته اند و این نشان دهنده این است که نیروهای آموزش دیده را بیشتر و بهتر می پسندند. درواقع اگر نیروی آموزش دیده فنی و حرفه ای به این ها مراجعه کند، استقبال می نمایند اما مسئله و فاصله ای که وجود دارد این است که آن نیروی آموزش دیده نمی داند دقیقه کجا مراجعه کند و فنی که آموخته در کجا کاربردی است و بازار دارد.

بعضی از صنعتگران کنار کارخانه هنرستان ساخته اند

سخنگوی کمیسیون آموزش اظهار کرد: بعضی از صنعتگران کنار کارخانه های خود ساختمانی را می سازند و هنرستان تأسیس می نمایند و متناسب با احتیاجی که دارند، آموزش می دهند. ولی لازمه این مهم این است که مدیریت آموزش و پرورش استان و شهرستان یا حتی مدیر هنرستان واحدهای صنعتی را شناسایی کند و ببیند به وسیله این واحدها کدام، احتیاج به نیروی انسانی آموزش دیده دارد.

وی اضافه نمود : درواقع رایزنی باید از سوی آموزش و پرورش باشد تا نیروی انسانی آموزش دیده در این نهاد بلافاصله بعد از دیپلم وارد بازار کار گردد.

در نظام آموزشی غیرمتمرکز بر مبنای آمایش سرزمینی محتوای درسی نوشته می گردد

عباسپور درباره محتوای درسی که در این مراکز آموزش داده می گردد، گفت: باید سلیقه صنعتگر و فراورینماینده آنالیز شده و بازار کار در نظر گرفته گردد و متناسب با آن سرفصل های آموزشی تعریف گردد. باید نظام آموزشی دنبال این باشد که صنایع و کارخانه ها و به طورکلی فراوری چه می خواهد و در ادامه خودش برنامه و محتوای درسی را بنویسد.

وی اضافه نمود: نظام آموزشی ما متمرکز است و همه را با یک چشم می بیند. در نظام آموزشی غیرمتمرکز بر مبنای آمایش سرزمینی واحدهای صنعتی و فراوریی و کشاورزی و موارد دیگر را می بیند و متناسب با آن مباحث درسی فراوری محتوا می گردد اما نظام آموزشی فعلی ما متمرکز است.

منبع: خبرگزاری پانا

به "آموزش و پرورش با صنعتگران برای جذب دانش آموز هنرستانی وارد مذاکره گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش و پرورش با صنعتگران برای جذب دانش آموز هنرستانی وارد مذاکره گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید