تشدید محدودیت های کرونایی در جنوب شرق آسیا
به گزارش وبلاگ مهدی، در روزهای اخیر چندین کشور آسیایی محدودیت های کرونایی شدیدتری را به منظور مهار بیماری کووید-19 اعمال نموده اند.
دولت ها در بخش هایی از کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا در کوشش برای تسریع برنامه واکسیناسیون هستند و بعضی از این کشورها پس از یک فرایند کاهشی، اکنون شاهد افزایش موارد ابتلا هستند.
به گزارش اسکای نیوز، شرایط بعضی از کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا که محدودیت های کرونایی را تشدید نموده اند، به توضیح زیر است:
تایوان
این کشور تا همین اواخر به علت پیروزیت در مهار توسعه بیماری کووید-19به رغم ارتباط نزدیک با چین، با ثبت 14 مورد مرگ و میر ناشی از کرونا و 2260 مورد ابتلا مورد تحسین نهاده شده است. اما هفته گذشته بالاترین آمار مبتلایان به کروناویروس در این کشور از زمان شیوع بیماری ثبت و بیش از 1000 مورد ابتلا شناسایی شده است. اکنون بیش از 600 هزار نفر به مدت دو هفته در قرنطینه به سر می برند و همه مدارس از چهارشنبه به مدت 14 روز تعطیل می شوند.
سنگاپور
روز یکشنبه مقامات این کشور بعضی از شدیدترین محدودیت های کرونایی را از زمان خاتمه محدودیت ها در آوریل سال گذشته اعمال کردند. سنگاپور یکی از پیروز ترین کشورهای دنیا در زمینه مهار این ویروس بوده و برای ماه ها موارد ابتلا صفر یا تک رقمی بوده است اما اخیرا با افزایش موارد غیر قابل ردیابی روبرو شده است. با اعمال محدودیت های نو که مدت چهار هفته ادامه پیدا می نماید از افراد درخواست شده است که از خانه کار نمایند و مدارس تعطیل است.
مالزی
از 11 ماه مه، فعالیت های اجتماعی و رفت و آمد بین منطقه ها و استان های این کشور تا 7 ژوئن ممنوع شد و مدارس برای جلوگیری از تجمع های مردمی در جشن تعطیلات عید فطر، تعطیل شدند. مالزی پس از اندونزی و فیلیپین، سومین کشور به لحاظ آمار بالای مبتلایان در جنوب شرق آسیا است.
اندونزی
اندونزی که بیشترین آسیب را در جنوب شرقی آسیا دیده است، حدود 1.74 میلیون مورد ابتلا به بیماری کووید-19 و بیش از 48 هزار مورد مرگ را ثبت نموده است اگرچه تصور می گردد این تعداد بیشتر باشد. از زمان جهش بیماری در ماه فوریه، موارد ابتلا فرایند کاهشی داشته است اما این نگرانی وجود دارد که چهارمین کشور پرجمعیت دنیا پس از بازگشت میلیون ها نفر از تعطیلات عید فطر که به سراسر کشور سفر نموده اند با بحران روبرو گردد. از روز دوشنبه و با افزایش 90 درصدی موارد ابتلا در بعضی از منطقه ها در مسیرهای جاده ای از مسافران تست گرفته شده و معاینه می شوند.
فیلیپین
پس از اندونزی، فیلیپین با بیش از 1.1 میلیون مورد ابتلا و بیش از 19 هزار مورد فوتی، دومین کشور آسیب دیده در جنوب شرق آسیاست. محدودیت های اعمال شده کرونایی در ماه آوریل به تدریج برای جلوگیری از رکود مالی و بحران گرسنگی کاهش یافت اما برگزاری بعضی مراسم سنتی همچنان ممنوع است.
تایلند
روز گذشته (سه شنبه) 35 مورد فوت ناشی از کرونا در این کشور ثبت شد و با شناسایی 2473 بیمار نو، مجموع مبتلایان در این کشور به رقم 127 هزار و 184 نفر رسید. بعلاوه در مجموع 649 نفر فوت نموده اند. پس از یک سال مهار پیروزیت آمیز شیوع بیماری، این کشور با موج سوم دست و پنجه نرم می نماید زیرا از ماه آوریل تا به امروز موارد ابتلا بیش از سه برابر شده و مرگ و میرها شش برابر افزایش یافته است.
ژاپن
موج چهارم کووید-19 ژاپن را برای سومین بار در شرایط اضطراری قرار داده است و مقررات منع رفت و آمد تجاری همچنان برقرار است. علی رغم اینکه موارد ابتلا در سراسر کشور در روز دوشنبه به 3680 نفر کاهش یافته است که پایین ترین سطح از 26 آوریل است، این کشور با کمبود کارکنان و تخت های بیمارستانی روبرو است.
کره جنوبی
کره جنوبی که به علت توانایی در کاهش موارد ابتلا در ابتدای همه گیری به وسیله ردیابی تماس افراد آلوده و قرنطینه آنان مورد تحسین نهاده شد، اکنون با کمبود واکسن روبرو است. دولت در پی آن است تا ماه نوامبر به وسیله واکسیناسیون به ایمنی جمعی برسد اما فقط دو درصد از 51.71 میلیون نفر جمعیت این کشور واکسینه شده اند. موارد ابتلا به سویه های مختلف کروناویروس هم با وجود قرنطینه دو هفته ای مسافران و ارائه نتیجه منفی تست کرونا پیش از ورود در حال افزایش است.
منبع: ایسنا
آخرین اخبار مربوط به کرونا را در صفحه ویروس کرونا وبلاگ مهدی دنبال کنید.
منبع: تجارت نیوز