تویوتا به علت کمبود تراشه، هدف فراوری سالانه را کاهش می دهد
به گزارش وبلاگ مهدی، مسائل کمبود تراشه گریبان گیر خودروسازی تویوتا هم شده و انتظار می رود این شرکت هدف فراوری سالانه خود را کاهش دهد.
شرکت تویوتا موتور به تازگی اعلام نموده که فراوری سالانه خودرو در این شرکت احتمالا کمتر از نقطه هدف آن ها خواهد بود. زیرا کمبود دنیای و مداوم نیمه هادی ها، کوشش های بزرگترین خودروساز دنیا را به وسیله فروش برای افزایش فراوری مختل می نماید.
این شرکت ژاپنی پس از اینکه در چهار ماهه اول سال مالی که در آوریل شروع شد، به اهداف میانی خود دست پیدا نکرد، هدف فراوری سالانه خود را مورد آنالیز مجدد قرار داده است و احتمالا این شرکت نمی تواند به رکورد فراوری 9.7 میلیون خودرو پایبند بماند.
فراوری این شرکت در ماه آگوست افزایش یافت، اما انتظار می رود در ماه های اکتبر و نوامبر مقدار فراوری به ترتیب حدود 750 هزار و 800 هزار دستگاه باشد که کمتر از میانگین فراوری ماهانه 900 خودرو است که ماه گذشته برای ماه های سپتامبر تا نوامبر پیش بینی شده بود.
تویوتا اعلام ننموده که هدف فراوری سالانه اش چقدر کاهش خواهد یافت، اما با محاسبات رویترز بر اساس داده های شرکت، فراوری در پنج ماه اول سال مالی جاری 6.7 درصد کمتر از برنامه های اولیه شرکت بود.
خودروسازان ژاپنی امیدوارند فراوری را در نیمه دوم سال مالی افزایش دهند تا فراوری محدود در نیمه اول را جبران نمایند.
از طرقی افزایش شدید تورم، افزایش نرخ بهره و خطرات فزاینده رکود مالی در بازار های اصلی نیز منظره تقاضا را تیره نموده است. اگرچه کاهش فراوری خودرو به طور کلی به علت کمبود تراشه و محدودیت های مرتبط با کووید 19 بوده است.
لازم به ذکر است در اوایل این هفته ایلان ماسک، مدیر اجرایی شرکت تسلا بیان کرد که یک نوع رکود مالی در چین و اروپا بر تقاضا برای خودرو های الکتریکی این شرکت تاثیر گذاشته است.
تویوتا روز آدینه بیان کرد 11 خط فراوری را در 8 کارخانه داخلی در ماه آینده بین دو تا نه روز به حالت تعلیق در می آورد که بر فراوری طیف گسترده ای از خودرو ها از جمله کرولا، راو 4 و یاریس تأثیر می گذارد.
این کشور هدف فراوری دنیای خود را برای سال مالی گذشته سه بار کاهش داده و از 9.3 میلیون در می 2021 به 8.5 میلیون در فوریه کاهش داده است. این شرکت در سال مالی گذشته منتهی به 31 مارس حدود 8.6 میلیون دستگاه خودرو فراوری نموده بود.
وبلاگ مهدی مالی صنعت ، تجارت و کشاورزی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان