فلفل سیاه چه تاثیری بر روی ویروس کرونا می گذارد؟
به گزارش وبلاگ مهدی، خبرنگاران : دانشمندان هندی به پژوهشی در مورد تأثیر فلفل سیاه بر روی ویروس کرونا دست یافتند.

به گزارش وبلاگ مهدی به نقل از وبلاگ مهدی، دانشمندان هندی به تازگی به این نتیجه رسیدند که ماده موجود در فلفل سیاه قادر است تا عملکرد بخش هایی از ویروس SARS-CoV-2 (ویروس عامل کرونا) که مسئول فراوری مثل (تکثیر) و نفوذ در بدن انسان هست را متوقف کند.
این نتیجه از سوی دانشمندانی که برهم کنش مولکول پیپرین (که عامل طعم و بوی فلفل سیاه محسوب می گردد) را که با دو هدف از ویروس در رایانه شبیه سازی نموده بودند، صورت گرفت.
به نوشته پایگاه خبری آر.تی روسیه، فلفل سیاه به خودی خود دست کم سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد؛ اما برای افرادی که از مسائل دستگاه گوارشی رنج می برند، خطرناک است. در چنین مواردی، مکمل های غذایی که حاوی پیپرین (Piperine) باشد، راهکار خواهد بود و عوارض جانبی این ادویه را کاهش خواهد داد.
از زمان شروع همه گیری کرونا، دانشمندان کشور های مختلف در حال آنالیز خواص ضد ویروسی گروه متنوعی از مرکبات هستند. در همین ارتباط، کارشناسان گروه فیزیک انستیتو فناوری هند به این نتیجه رسیدند که یکی از ترکیبات موجود فلفل سیاه، قادر به جلوگیری از فعالیت ویروس کروناست.
پروتئین S در سطح ویروس SARS-Cove-2 به شکل خار وجود دارد. این خار ها تاجی را شکل می دهد که محققان هنگام آنالیز عامل ناقل کرونا زیر میکروسکوپ، آن را آنالیز می نمایند. پروتئین S به کرونا اجازه می دهد تا به هنگام ورود به سلول، به گیرنده سلول متصل گردد. این چنگال اغلب کلید نامیده می گردد که در یک قفل در سطح سلول قرار می گیرد؛ جایی که قفل آنزیمی به نام ACE2 که در بیشتر بافت های بدن یافت می گردد، وجود دارد.
همچنین آنزیم خاصی که پروتئاز اصلی شناخته می گردد، مسئول تکثیر ویروس است؛ در نتیجه، مسدود کردن این دو هدف ویروسی، یعنی پروتئین S و پروتئاز اصلی از تکثیر و فراوری ویروس و نیز ورود آن به بدن انسان جلوگیری می نماید.
محققان هندی به شبیه سازی کنش 30 نوع ادویه با ویروس کرونا در دستگاه رایانه اقدام کردند که در این پژوهش در مورد ماده پیپرین موجود در فلفل به این نتیجه رسیدند.
کارشناسان روسیه گفته اند این فرضیه محتمل است درست باشد؛ هر چند باید مورد آزمایش قرار بگیرد.
منبع: اقتصادنیوز