طرز تهیه کباب کوبیده مرغ سیخی رو ذغال با طعم فراموش نشدنی

به گزارش وبلاگ مهدی، دنبال یک کباب خوشمزه هستید؟ کباب کوبیده مرغ را امتحان کنید! با دستورالعمل ساده ای که در ادامه آنالیز می کنیم، می توانید یک کباب کوبیده با طعم و مزه بی نظیر بپزید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کباب مرغ کوبیده ساده را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه کباب کوبیده مرغ سیخی روی ذغال را با جزییات مرور می کنیم.

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ سیخی رو ذغال با طعم فراموش نشدنی

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ سیخی روی ذغال

  • سینه مرغ چرخ نموده 500 گرم
  • پیاز رنده شده 1 عدد بزرگ
  • زعفران دم نموده 2 قاشق غذاخوری
  • کره 50 گرم
  • نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به میزان لازم
  • نان لواش به میزان لازم
  • گوجه فرنگی به میزان لازم

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ سیخی روی ذغال

1. آماده کردن مایه کباب کوبیده

اولین مرحله از طرز تهیه کباب کوبیده مرغ سیخی روی ذغال این است که پیاز را رنده کنید و بعد پیاز رنده شده را داخل آبکش بریزید و با فشار دست آب اضافی آن را بگیرید بعد پیاز، زعفران دم نموده، کره، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به مرغ چرخ نموده اضافه کنید و به خوبی ورز دهید تا مواد یک دست شوند.

اکنون و در این مرحله برای چسبندگی ببشتر مایه کباب یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی به آن اضافه کنید پس آرد نخودچی را به مایه کباب اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا مخلوط گردد.مایه کباب را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. استراحت دادن مایه کباب باعث می گردد تا مواد به خوبی به خورد هم بروند و کباب شما انسجام و طعم بهتری داشته باشد.

2. پخت کباب کوبیده مرغ سیخی

بعد از استراحت، مایه کباب را از یخچال خارج کنید و به میزان یک نارنگی کوچک از آن بردارید. با دست، مایه کباب را به دور سیخ بکشید و به آن شکل دهید. برای این که کباب شما صاف و یک دست باشد، می توانید از سیخ های مخصوص کباب کوبیده بهره ببرید.

منقل را آماده کنید و صبر کنید تا ذغال ها کاملا سرخ شوند. ذغال های کاملا سرخ شده، حرارت لازم برای پخت کباب را فراهم می نمایند و باعث می شوند تا کباب شما طعم و مزه بهتری داشته باشد. سیخ های کباب را روی منقل بچینید و مرتب بچرخانید تا کباب ها به طور یکنواخت پخته شوند. برای این که کباب ها به سیخ نچسبند، می توانید قبل از پخت، سیخ ها را با کمی روغن چرب کنید. پخت کباب کوبیده مرغ حدود 10 تا 15 دقیقه طول می کشد. در این مدت، مرتب کباب ها را بچرخانید تا همه قسمت های آن به طور یکسان پخته شوند.

گوجه فرنگی و پیاز را هم کباب کنید بعد نان لواش را روی حرارت ملایم گرم کنید و کباب ها را داخل نان قرار دهید و میل کنید. نوش جان!

نکات تکمیلی برای تهیه کباب کوبیده مرغ

معمولا همه تصور می نمایند تهیه کباب کوبیده چه مرغ باشد چه کباب کوبیده گوشت، کار سختی است اما واقعیت این است که تهیه کباب کوبیده مرغ سیخی روی ذغال کار ساده ای است فقط کافی است نکات و فوت وفن های آن را کامل بدانید و تجربه کسب کنید.

نکات مهم برای تهیه کباب کوبیده با طعم بهتر

اگر می خواهید کباب کوبیده مرغ شما طعم و مزه بهتری داشته باشد، می توانید از 100 گرم دنبه چرخ نموده نیز در مواد کباب بهره ببرید. در این صورت، دنبه را به همراه مرغ چرخ نموده و سایر مواد ورز دهید. برای این کار، کباب ها را در یک سینی فر قرار دهید و به مدت 5 تا 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید.

برای طعم و مزه بهتر طرز تهیه کباب کوبیده مرغ سیخی روی ذغال می توانید از زعفران دم نموده در مایه کباب بهره ببرید.

راز کباب کوبیده تردتر

برای اینکه کباب کوبیده مرغ شما تردتر باشد، می توانید بعد از پخت، آن را برای چند دقیقه در فر قرار دهید.

استفاده از ادویه در تهیه کوبیده و سرو کوبیده با انواع سس

برای خوشمزه تر کردن کباب کوبیده می توانید از ادویه های مختلفی مانند پودر زیره، پودر رازیانه و پودر فلفل قرمز در مایه کباب بهره ببرید. استفاده از ادویه ها به سلیقه شما بستگی دارد.

از طرف دیگر کباب کوبیده مرغ آماده را می توانید با سس های مختلفی مانند سس کچاپ، سس مایونز، سس تند و یا سس فرانسوی کامل کنید و لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کباب کوبیده مرغ سیخی رو ذغال با طعم فراموش نشدنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب کوبیده مرغ سیخی رو ذغال با طعم فراموش نشدنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید