یادگیری طرز تهیه کباب بره چینی به روشی آسان

به گزارش وبلاگ مهدی، یادگیری طرز تهیه کباب بره چینی برای ما ایرانی ها که عاشق کباب و غذاهای گوشتی هستیم، تجربه ای لذت بخش است. کباب بره یکی از لذیذترین کباب های ایرانی ست و به خاطر طعم فوق العاده اش، هواداران پروپاقرص خودش را دارد.

یادگیری طرز تهیه کباب بره چینی به روشی آسان

در دستور پخت کباب بره چینی از گوشت بره استفاده می گردد و به همین علت یک غذای مجلسی و یکی از گران ترین کباب های موجود است. این کباب بره، راه دوری را طی نموده و از زمان امپراتور چین راه خودش را به دایره المعارف غذاهای ایرانی بازنموده است. اگر با شنیدن نام این غذا وسوسه شدید دستور پخت آن را یاد بگیرید، فقط کافی ست کمی صفحه را پایین ببرید تا با طرز تهیه کباب بره چینی مجلسی آشنا شوید.

طرز تهیه کباب بره روی زغال

اگر یک میهمانی پیش رویتان است، حتما نام همه غذاها در ذهنتان چرخ می زند و نمی دانید کدام یک را انتخاب کنید. یادگرفتن دستور پخت کباب بره چینی می تواند یک گزینه عالی برای یک مهمانی مجلسی باشد. مطمئن باشید که این کباب، ستاره مهمانی شما می گردد و در عرض چند ثانیه تکه ای کباب در سینی یافت نخواهد شد!

موادی که برای طرز تهیه کباب بره چینی احتیاج دارید به میزان چهار نفر تهیه شده است. اگر شما می خواهید برای تعداد کمتر یا بیشتری از افراد این غذا را بپزید، فقط کافی ست میزان مواد را ضرب و تقسیم کنید.

مواد لازم برای کباب بره

  • 600 گرم گوشت بره
  • 3 حبه سیر
  • 2 عدد پیاز میانه
  • 4 عدد گوجه فرنگی
  • 3 قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه کباب بره چینی مجلسی

بعد از این که مواد لازم برای پخت این کباب را آماده کردید، وقت آن می رسد که طرز تهیه کباب بره چینی را یاد بگیرید. آماده سازی مواد اولیه کباب بره 30 دقیقه طول می کشد. سپس دو ساعت باید به مواد استراحت دهید و در نهایت 30 دقیقه هم برای پخت آن موقع بگذارید.

  1. طرز تهیه کباب بره چینی با شستن گوشت شروع می گردد. ابتدا گوشت بره را بشویید و به یک میزان برش بزنید تا به طور یکنواخت بپزند. سپس گوشت بره را داخل کاسه ای بریزید و یک پیاز را خرد و به آن اضافه کنید.
  2. در مرحله دوم سیر را خرد و همراه سرکه سفید، روغن زیتون و ادویه لازم به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. مواد را با دست به خوبی زیر و رو کنید تا مخلوط شوند.
  3. در این قسمت از طرز تهیه کباب بره چینی باید آماده استراحت شوید. روی کاسه مواد را با سلفون بپوشانید و به مدت دو ساعت آن را داخل یخچال بگذارید. این کار باعث می گردد تا گوشت نرم و طعم دار گردد.
  4. بعد از گذشت این زمان، کباب را از یخچال بیرون بیاورید و آن را سیخ کنید. پیاز به جای مانده را خرد کنید و لابه لای تکه های گوشت بگذارید.
  5. منقل زغال را آماده کنید و سیخ ها را روی آن بگذارید. برای پخت یکدست کباب، سیخ ها را مدام زیر و رو کنید. برای خوش طعم شدن کباب می توانید میزانی کره روی آن آب کنید.
  6. می توانید در کنار کباب بره، گوجه فرنگی و فلفل را هم به سیخ بکشید و روی منقل بپزید. کباب بره چینی شما آماده است، می توانید آن را همراه با برنج و نان سرو کنید.

طرز تهیه کباب چینی به روش خیابانی

اگر مستندهای زندگی در چین را دیده باشید، حتما متوجه دنیای بزرگ غذاهای خیابانی چین شده اید. دستوری که در ادامه می بینید دقیقا طرز تهیه کباب بره چینی به روش دست فروش های خیابانی در چین است.

مواد لازم برای تهیه کباب بره چینی

  • 450 گرم گوشت بره
  • 1/2 پیمانه پیاز خردشده
  • 2 قاشق چای خوری زیره
  • 2 قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی یا روغن نباتی
  • 2 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 2 قاشق چای خوری نشاسته ذرت
  • 1/2 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک

دستور پخت کباب بره چینی

طرز تهیه کباب بره چینی برای چهار نفر 50 دقیقه طول می کشد. 30 دقیقه زمان آماده سازی مواد و 20 دقیقه برای پخت آن موقع ضروری است.

مرحله اول: در دستور پخت کباب بره چینی ضروری است روغن، سس سویا، نشاسته ذرت، پودر زیره، پودر چیلی و نمک را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب و سپس خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم: در صورت لزوم، چربی گوشت بره را جدا کنید. قسمت لاغر را به مکعب های 1.5 سانتی متری برش دهید. چربی را به قطعات نازک به میزان نصف تکه های لاغر برش دهید.

مرحله سوم: پیاز را داخل یک کیسه بریزید. سیخ های کباب بره را روی پیاز قرار دهید و ترکیب ادویه هایی را که در بالا آماده کردید برای مزه دارشدن گوشت روی آن بریزید. دو طرف کیسه را ببندید و پیازها را به سمت بالا قرار دهید. اجازه دهید گوشت 30 دقیقه در دمای اتاق یا یک شب در یخچال مزه دار گردد.

مرحله چهارم: سیخ ها را روی آتش بگذارید تا کباب شوند. در هنگام پخت کباب بره چینی آن را مرتب جابه جا کنید و روی آن میزانی پودر زیره و چیلی بپاشید. بعد از پختن کباب ها می توانید آن ها را با نان سرو کنید.

راز خوشمزه شدن کباب

  • در طرز تهیه کباب بره چینی قبل از سیخ کردن کباب ها، خرده های پیاز و سیر را از روی تکه های گوشت بردارید. پیاز و سیر در هنگام کباب کردن سریع می سوزند و باعث بدطعم شدن کباب می گردد.
  • یکی از نکات کلیدی در دستور پخت کباب بره چینی، توجه به روشن شدن یک دست زغال ها در هنگام پختن کباب است. زغال خام باعث می گردد که کباب بوی دود بگیرد.
  • حذف کردن مرحله استراحت تکه های گوشت در طرز تهیه کباب بره چینی باعث می گردد که غذا مزه مواد را به خود نگیرد.
  • سیخ هایی که گوشت را روی آن کباب می کنید باید تمیز و خشک باشند. بهتر است قبل از سیخ کردن کباب، سیخ های تمیز را چند دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شوند. با این کار تکه های گوشت بهتر روی سیخ می مانند.

در این مقاله طرز تهیه کباب بره چینی را به دو روش مجذوب کننده یاد گرفتید و یک غذای دیگر را به فهرست غذاهایتان اضافه کردید. اگر شما از دستور متفاوتی برای پخت کباب بره چینی استفاده می کنید و فوت کوزه گری خوشمزه ترشدن این غذا را می دانید، می توانید آن را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: اسنپ مارکت

به "یادگیری طرز تهیه کباب بره چینی به روشی آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یادگیری طرز تهیه کباب بره چینی به روشی آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید