کیش اسفناج و قارچ بدون خمیر
به گزارش وبلاگ مهدی، کیش نوعی پای است که با پای که برای دسر استفاده می گردد، فرق دارد. کیش را می توان با انواع گوشت و سبزیجات پر کرد. ما در این پست، قارچ و اسفناج را انتخاب نموده ایم که سرشار از آهن و پروتئین هستند.
- تعداد: 6 تا 8 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 2.5 ساعت
- زمان خنک شدن: 15 دقیقه
مواد لازم
- روغن
- 285 گرم اسفناج خرد شده
- 4 ورق ژامبون
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو پیمانه قارچ خرد شده
- نصف پیمانه فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
- 1.5 پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده
- 8 عدد تخم مرغ
- 2 پیمانه شیر
- دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- میکس بیسکوئیت
طرز تهیه
1- دستگاه آرام پز را با روغن چرب کنید. اسفناج های پخته شده را به قدری فشار دهید که هیچ آبی در آنها باقی نماند. سپس روی دستمال حوله ای بگذارید تا کاملا خشک شوند.
2- در یک تابه میانه، ژامبون ها را تفت دهید تا برشته شوند. سپس آنها را خرد کنید. قارچ و فلفل های دلمه ای را نیز در روغن تفت دهید تا کمی ترد شوند. در آخر اسفناج و پنیر را اضافه کنید.
3- در یک کاسه میانه، تخم مرغ ها را هم بزنید، سپس شیر، پیازچه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ را به مخلوط اسفناج اضافه کنید و روی میکس بیسکوئیت داخل آرام پز بریزید و ژامبون ها را روی آن اضافه کنید.
4- در آرام پز را بگذارید و اگر عجله ندارید برای 5 ساعت اگر عجله دارید برای 2.5 ساعت آن را تنظیم کنید.
5- کیش را به صورت قالبی از دستگاه خارج کنید و 15 تا 30 دقیقه بیرون بگذارید تا خنک گردد.
ارزش غذایی
- کالری: 431
- چربی: 31 گرم
- کلسترول: 349 میلی گرم
- سدیم: 699 میلی گرم
- کربوهیدرات: 15 گرم
- فیبر: 2 گرم
- کلسیم: 485 گرم