ثبت نام 31 هزار داوطلب جدید در کنکور سراسری 99
به گزارش وبلاگ مهدی، زرین آمیزی آخرین آمار ثبت نام کنندگان در کنکور سراسری سال 1399 را گفت.

فاطمه زرین آمیزی، سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در گفت وگو با خبرنگار گفت: به دنبال اعلام تاریخ جدید کنکور سراسری در روز 16 اردیبهشت، سازمان سنجش به منظور مساعدت با داوطلبان، فرصت مجددی را برای ثبت نام در کنکور سراسری از روز یکشنبه 28 اردیبهشت تا چهارشنبه 31 اردیبهشت در نظر گرفت.
او در ادامه بیان نمود: این مهلت مجدد دو شب پیش به انتها رسید و تعداد 31 هزار و 518 داوطلب جدید اقدام به ثبت نام کردند. در مجموع تعداد کل داوطلبان کنکور سراسری سال 1399 به 1 میلیون و 391 هزار 524 نفر رسید.
زمان برگزاری آزمون های بین المللی در ایران تعیین شد
زرین آمیزی گفت: این مهلت برای کسانی در نظر گرفته شده بود که در دو مرحله قبلی (تاریخ های 16 تا 27 دی ماه و 12 تا 15 اسفند 98) پیروز به ثبت نام در کنکور سراسری سال 99 نشده بودند.
او در ادامه بیان نمود: کنکور سراسری سال 99 به منظور پذیرش دانشجو در رشته های با آزمون در دوره های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه پیغام نور و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و همچنین رشته های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد است.
سخنگوی سازمان سنجش در ادامه بیان نمود: براساس زمان بندی جدید، زمان برگزاری کنکور سراسری سال 99 از 12 و 13 تیرماه به روز های پنجشنبه و آدینه 30 و 31 مرداد 99 منتقل شده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان