طرز تهیه دونات خانگی؛ خلق یک طعم مجذوب کننده

به گزارش وبلاگ مهدی، دونات در بسیاری از کشورها هواداران دو آتیشه دارد و همین محبوبیت باعث شده در شکل ها و مزه های متنوع تهیه گردد. اگر شما هم از عاشقان دونات هستید، با این دستور تهیه می توانید به راحتی برای خود و خانواده تان دونات های خوشمزه آماده کنید.

طرز تهیه دونات خانگی؛ خلق یک طعم مجذوب کننده

مواد لازم برای تهیه دونات:

  • آرد: پنج پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: نصف پیمانه
  • کره: 80 گرم
  • شیر: نصف پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری
  • نمک: کمی

طرز تهیه و دستور پخت دونات:

1. ابتدا برای عمل آوری خمیر مایه 2 قاشق سر خالی خمیر مایه را با نصف پیمانه آب ولرم و یک قاشق چای خوری شکر داخل ظرف ریخته، در آن را ببندید و 15 دقیقه به آن فرصت بدهید تا عمل بیاید.

2. آرد را 3 بار الک کنید و نمک را به آن بیافزایید. کره و شکر را با همزن مخلوط کنید تا رنگ کره روشن گردد. حالا تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید. خمیر مایه آماده شده را همراه شیر ولرم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. حالا حدود 4 پیمانه آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا به شکل خمیری یک دست درآید.

3. باقی آرد را روی تخته بپاشید و خمیر را روی تخته منتقل کنید و به قدری ورز دهید تا به دست نچسبد. باید خمیر را حدود 80 تا 100 مرتبه رو تخته بکوبید. هرچه خمیر بیشتر روی تخته کوبیده گردد لطیف تر می گردد.

4. خمیر را داخل کاسه ای که از قبل چرب نموده اید قرار دهید روی آن را با چاقو به شکل علامت + خراش دهید. سلفون بکشید و با پارچه یا هوله بپوشانید تا ظرف گرم نگه داشته گردد. اجازه دهید خمیر حدود 40 دقیقه در این حالت بماند.

5. خمیر را بیرون آورده و دوباره ورز دهید تا پف خمیر گرفته گردد. این کار از ترک خوردن خمیر زمان سرخ کردن جلوگیری می نماید. روی تخته را دوباره آرد بپاشید با وردنه خمیر را به قطر یک سانت باز کنید. با استفاده از قالب دونات خمیر را قالب بزنید و آنها را جداگانه روی کاغذ روغنی قرار دهید. با استفاده از همان پارچه دوباره روی خمیرهای قالب زده را بپوشانید. (استراحت دوم)

6. برای سرخ کردن دونات ها، داخل ظرف گودی روغن بریزید و اجازه دهید با حرارت کم داغ گردد. دونات ها را به یاری کاغذ روغنی به داخل روغن بیاندازید. دونات باید داخل روغن شناور باشد. با استفاده از قاشق بر روی دونات ها روغن بریزید تا یک دست سرخ گردد. حتما از شعله با حرارت کم بهره ببرید تا دونات کاملا مغز پخت گردد. دونات های سرخ شده را داخل توری یا روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته گردد.

7. می توانید دونات های خود را با شکلات تخته ای آب شده یا پودر قند تزئین کنید.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه دونات خانگی؛ خلق یک طعم مجذوب کننده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دونات خانگی؛ خلق یک طعم مجذوب کننده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید