طرز تهیه کته باقلا حرفه ای و خوشمزه

به گزارش وبلاگ مهدی، اگر می خواهید به سرعت غذایی خوشمزه و ساده تهیه کنید به شما پیشنهاد می کنیم دستور تهیه کته باقلا امروز را از دست ندهید. فوت و فن هایی که برای تهیه یک کته خوش عطر لازم دارید را به شما آموزش می دهیم. این برنج را به همراه خورش مورد علاقه خود سرو کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه کته باقلا حرفه ای و خوشمزه

به یاد داشته باشید باید ها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج کته زیاد هستند.

مواد لازم

برنج خیسانده سه پیمانه

باقلای زرد خیسانده یک و نیم پیمانه

پیاز ساطوری یک عدد

زردچوبه یک قاشق چای خوری

روغن پنج قاشق

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

روغن را در یک قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا رنگ بگیرد.

زردچوبه را اضافه کنید و چرخ بدهید. سپس باقلا را با 6 پیمانه آب و کمی نمک روی پیاز ها بریزید. آتش را تند کنید تا آب به جوش بیاید.

بعد از جوش آمدن آب، آتش را کمی ملایم تر کنید و وقتی آب همسطح برنج شد، با کفگیر برنج را زیر و رو کنید تا باقلا ها به شکل یکنواخت با برنج مخلوط شوند.

روغن را روی برنج بریزید و دم کنی را روی برنج قرار دهید. شعله را کم کنید و 30 دقیقه برای دم کشیدن برنج کته منتظر بمانید.

فوت کوزه گری

کته باقلا را معمولا با پیاز داغ تزیین نموده و با ماست یا ترشی سرو می نمایند. می توانید از چند روز قبل با یاری این دستور ترشی سبزیجات آماده کنید.

برای دست کردن کته بلغور، نیم پیمانه بلغور گندم را خیس کنید و به شیوه کته باقلا آن را تهیه کنید.

برای تهیه کته شوید باقلا، بعد از جمع شدن آن برنج به کته باقلا چهار قاشق غذاخوری شوید خشک یا یک پیمانه شوید تازه خرد شده اضافه کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه کته باقلا حرفه ای و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کته باقلا حرفه ای و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید