3 مدل طرز تهیه سالاد انار و کلم خوشمزه به روش رستورانی
به گزارش وبلاگ مهدی، سالاد انار و کلم از خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که معمولا برای مناسبت های خاص مثل شب یلدا یا مهمانی های مجلسی تهیه و سرو می گردد. این سالاد را با مواد مختلفی می توانید تهیه کنید و در خصوص هم دستتان باز است تا طعم های جدیدی را به آن اضافه کنید. در این مقاله از در طرز تهیه 3 مدل سالاد انار و کلم می پردازیم تا با درست کردن هر کدام از این سالادها، رژیم غذایی خود را متنوع تر کنید.
طرز تهیه سالاد انار و کلم
مواد لازم برای تهیه سالاد کلم انار و گردو
انار (ترجیحا قرمز): 2 عدد
کلم بنفش: 1 عدد میانه
مغز گردو: 100 گرم
مواد لازم برای تهیه سس سالاد
سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
ماست چکیده: 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل طرز تهیه سالاد انار و کلم قرمز
برای درست کردن سالاد انار و کلم، باید کلم خرد شده و انار دانه شده را با هم مخلوط کنید و سس سالاد و دیگر مواد را به آن بیفزایید و هم بزنید تا یکدست گردد. این سالاد را قبل از سرو در یخچال بگذارید و به صورت خنک میل کنید. در ادامه مراحل تهیه این سالاد خوشمزه و متفاوت را بخوانید.
مرحله اول: مواد سالاد را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد انار و کلم با گردو، کلم را بشویید و برگ های پوسیده آن را جدا کنید. انارها را هم بشویید و با چاقو، به 4 قاچ تقسیم کنید. انارها را دانه کنید و پوست و غلاف نازک بین دانه های انار را دور بریزید. کلم ها را هم با چاقو به صورت ریز خرد کنید. اگر می خواهید مقدار آنها ریز باشد، از رنده درشت بهره ببرید. انار دانه شده و کلم ها را در یک ظرف مناسب بریزید.
مرحله دوم: سس سالاد را درست کنید
در یک کاسه،، ، آبلیمو ترش و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا یکدست گردد. سپس سس به دست آمده را به ظرف سالاد اضافه کنید و همه مواد را با قاشق کاملا هم بزنید تا سس به صورت یکنواخت، روی کلم ها را بپوشاند.
مرحله سوم: سالاد انار و کلم را سرو کنید
در آخرین مرحله از طرز تهیه سالاد انار و کلم قرمز، طعم سالاد را بچشید و در صورت دلخواه مقدار نمک و فلفل را مقدار کنید. را خرد نموده و به سالاد اضافه کنید. ظرف سالاد را در یخچال قرار دهید تا خنک گردد. سپس آن را در کنار غذا سرو کنید.
طرز تهیه سالاد انار و کلم و هویج
مواد لازم برای تهیه سالاد انار و کلم سفید
کلم بنفش خرد شده: 2 لیوان دسته دار فرانسوی
گل کلم: 2 لیوان دسته دار فرانسوی
هویج خرد شده: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
انار دانه شده: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
گردو خرد شده: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی
مواد لازم برای تهیه سس سالاد
سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز: 5 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
گلپر: 1 قاشق چای خوری
نمک: 2/3 قاشق چای خوری
مراحل طرز تهیه سالاد کلم و انار و هویج
در طرز تهیه این سالاد، از سبزیجات متنوع تری استفاده شده است و چاشنی آن هم به ترشی بیشتری می زند. اگر سس بالزامیک در دسترس نداشتید، می توانید آن را با آبلیمو یا سس سویا جایگزین کنید. در صورت استفاده از سس سویا، نمک را از دستور تهیه سالاد حذف کنید. سالاد انار و کلم و هویج را به صورت سرد سرو کنید. برای تهیه این سالاد مراحل زیر را انجام دهید.
مرحله اول: مواد سالاد را آماده کنید
برای درست کردن سالاد کلم، هویج و انار، کلم بنفش و را بشویید و خرد کنید. مقدار این سبزیجات خرد شده کاملا به سلیقه شما بستگی دارد و می توانید آن ها را درشت یا ریز خرد کنید. همه این سبزیجات را به همراه انارهای دانه شده در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید تا رنگ های متنوع سالاد، پخش گردد.
مرحله دوم: سس سالاد را آماده کنید
در یک ظرف همه مواد سس را با هم مخلوط کنید تا یکدست گردد. آن را بچشید و به دلخواه چاشنی ها را کمتر یا بیشتر در نظر بگیرید. سس را به ظرف سالاد اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید تا سس کاملا در سالاد پخش گردد. سالاد را در یخچال قرار دهید تا خنک گردد. سپس آن را به تنهایی به عنوان شام سبک رژیمی یا در کنار غذا سرو کنید.
طرز تهیه سالاد انار و کلم و لبو
مواد لازم برای تهیه سالاد کلم و انار و لبو
کلم بنفش: 1 عدد
لبو: 2 عدد میانه
انار: 1 عدد بزرگ
پیاز قرمز: 1 عدد میانه
مواد لازم برای تهیه سس سالاد
لیموی تازه: 1 عدد
خامه یا ماست شیرین: 5 قاشق غذاخوری
سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
عسل: 1 قاشق چای خوری (دلخواه)
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل طرز تهیه سالاد انار و کلم و لبو
برای درست کردن این سالاد، باید کلم قرمز و لبوها را خرد کنید. می توانید آنها را رنده هم بکنید. پیازها را خرد و انارها را هم دانه کنید. سپس سس سالاد را در ظرفی جدا تهیه و با هم مخلوط کنید. این سالاد هم و هم را در کنار کلم دارد.
مرحله اول: مواد سالاد کلم را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد انار، کلم و لبو، کلم و لبو را بشویید. کلم بنفش را یا با چاقو خیلی ریز خرد کنید یا با رنده درشت، رنده کنید. لبو را هم بشویید و بعد از جدا کردن ریشه، آن را رنده کنید. بهتر است از رنده درشت بهره ببرید تا آب لبو زیادی خارج گردد. در صورتی که می خواهید لبوها را خرد کنید، حتما برش های باریک و نازک داشته باشد تا به راحتی خورده گردد.
مرحله دوم: سس سالاد کلم را آماده کنید
در ادامه انارها را شسته و دانه کنید. سپس آب یک لیمو را بگیرید و هسته ها را جدا کنید. بقیه مواد سس را در یک کاسه با هم ترکیب کنید تا یکدست گردد. سس را به کاسه سالاد اضافه کنید و مواد را کاملا هم بزنید تا سالاد به سس کاملا آغشته گردد. در آخر نمک و فلفل را مقدار کنید و سالاد آماده شده را در یخچال بگذارید تا کمی خنک گردد. سالاد را در کنار غذا سرو کنید.
فوت و فن های طرز تهیه سالاد کلم و انار
*از مواد مختلفی می توانید در سالاد انار و کلم بهره ببرید. مثلا در طرز تهیه سالاد انار و کلم و کشمش، به هر روشی که می خواهید سالاد را درست کنید و در آخر به مقدار 2 تا 3 قاشق کشمش بدون هسته به مواد سالاد اضافه کنید.
*اگر می خواهید طعم سالاد انار و کلم به ترشی بزند، به جای کشمش از بهره ببرید. زرشک خشک را حتما قبل از اضافه کردن به سالاد، در مقداری آب به مدت حداقل 15 تا 30 دقیقه بخیسانید و سپس آن را آبکش نموده و به سالاد اضافه کنید.
* در طرز تهیه سالاد کلم و انار می توانید از انواع کلم ها بهره ببرید. در طرز تهیه سالاد کلم سفید و انار، از کلم برگ و کلم گل بهره ببرید. استفاده از کلم قمری در طرز تهیه سالاد انار چندان متداول نیست ولی به خاطر عطر فوق العاده ای که دارد، می توانید مقداری از آن را رنده نموده و به مواد سالاد بیفزایید. بعلاوه استفاده از در طرز تهیه سالاد انار با کلم، متداول است و به سلیقه شما بستگی دارد.
*به دلخواه می توانید از سبزی های معطر تازه یا خشک برای روی سالاد بهره ببرید.
*در بعضی دستورالعمل ها برای مقوی تر شدن سالاد، از حبوبات پخته شده مثل نخود، لوبیا، نخود فرنگی و حتی ذرت هم استفاده می گردد. شما هم می توانید آنها را امتحان کنید.
سوالات متداول
برترین سس برای سالاد انار و کلم چیست؟
به عنوان سس برای سالاد انار و کلم می توانید از سس های دلخواه بهره ببرید. اگر می خواهید سالادتان رژیمی باشد، از ماست چکیده یا ساده بهره ببرید. بعلاوه می توانید از سرکه بالزامیک، آبلیمو، خامه، سس سویا و … به عنوان سس سالاد بهره ببرید.
سالاد انار و کلم چقدر ماندگاری دارد؟
این سالاد را باید به صورت تازه و هر چه سریع تر مصرف کنید. چون کلم قرمز در صورتی که 24 ساعت بماند، تلخ می گردد. بعلاوه سبزیجات دیگر خیلی زود آب می اندازند و نرم می شوند. طی یک یا نهایتا دو وعده سالاد را مصرف کنید.
منبع: افق کوروش